SNØ !!

Heisann!

Er det mye snø hos dere ? Det er det hos oss !
Kanskje sånn 30 centimeter. Det er bra fordi heisen har åpna.  Har ikke vert der enda da, men skal sikkert dit snart.
Men det er såå kaldt !  Uff :(
Har egentlig ikke så mye å skrive om !  
Fann ikke noen bilder så jeg får ikke lagt ut! 
Er det mye snø hos dere ?

HER KOMMER VINTER'N, NÅ KOMMER DEN KALLE FINE TIDA..

Du har vel hørt den sangen ? Jeg blir alltid dilla på den på Vinteren, når jeg ser på nrk så kommer den sangen, den er så koslig. Den minner meg om å gå på ski å være i heisen. Til helga skal jeg mest sannsynlig til Vaset, i skiheisen, det blir funny! Jeg har noen slalomski som er knæsj rosa, kjempe kule egentlig! Å det er ekstremt gode, noen kaller det for barbie ski, haha! Men siden vi prater om vinter, ski og sånn.. Hva synes du er best av Snowboard, Twintip eller Slalomski?

snotwisla

NATTA SØTE LESERE (<3)

Må bare si det, Natta! Dette blir et veeeldiiiig lite innlegg idag men det er fordi denne dagen har gått sååå fort å det har vært sååå travelt. Men sorry, skal prøve å ta det igjen imorgen, men det er travelt da og, jaja, men vi snakkes! NATTA
 (<3)
Kommentereee ?
BLOGGEEES

ztineåsså legger vi med et kjeeempeee gammelt bilde!

SHOSHOSHO - SHOPPING

Nå skal jeg ned til "BYEN" å handle litt, ikke så mye fordi jeg har EKSTREMT lite penger. Men jeg skal bare se litt, å viss det er noe jeg vil ha får jeg vel ønske meg det til jul. Men det kan jo hende jeg har nok penger til noe da. Men nå fikk jeg veeeldig lyst på sjokolade, Vi Blogges Peoples!-Stine

EOS LIP BALM, HOT OR NOT?

Da er det tid med ukens Hot or not. Denne uken skal vi Ha Eos leppepomadene. Synes du de er hot or not? Jeg synes absolutt at det er HOTHOTHOT!  Jeg har alle tre å liker best den grønne, så kommer den gule da kan dere vel gjette hvem jeg ikke synes lukter godt. Jeg synes de er verdt prisen!!Men er dette Hot or not?

JULEGAVETIPS

RISPOSE DU KAN VARME
 

VIDEO - svar på spørsmålsrunden

JULEGAVETIPS I MORGEN!

Gled dere til neste julegavetips som er i morgen!
Julegavetips er noe som vi har tenkt ut som du kan gi til din Bestevenn, besteforeldre, forelsdre, søsken, tanter, onkler og søskenbarn! Dette er kjempe lett å lage å dere burde glede dere som en busemann!

BOWLING MED JENTENE

I morgen så skal de fra laget ha lagavslutning. Vi gleder oss seffølgelig men håper det liksom ikke blir noen sånne gjenger for da blir det liksom litt kjedlig. Mest morro når alle er med hverandre! Vi skal seffølgelig bowle (eller med Stine sitt språk, boble) og spise pizza. Det er sikkert noen som blir hekta på å vinne sånne bamser men vi gidder ikke bruke opp pengene våre på sånt tull. Stine skal ha med Kamera så da blir det helt sikkert noen bilder som blir lagdt ut! Jeg og Sine har en hemmlighet til dere men den kan vi ikke røpe helt enda fordi da blir det jo ingen hemmlighet lenger! Så, GLED DERE!

WE LOVE ANIMALS!

Vi skal skrive litt om dyra våres. Vi kan vell begynne med Sine ?

Jeg har en katt og en undulat. Katten heter Tara og hun er ett år gammel. Hun har hatt ett kull som kom den 6.juli 2009.
Tara er helt crazy noen ganger.. Ehh veldig mye.. Men hun er kjempe snill.! Hun er svart med hvite sokker og hvit under magen og har melkebart. Er ikke det søtt eller? Men over til undulaten.

img1228Broren min har en undulat som er blå, svart og hvit. Han har ikke helt bestemt seg for navn enda selv om vi har hatt han i to år. Han kvitrer nesten hele tida, men jeg legger ikke merke til det. Alle vi har på besøk eller prater med i telefonen spør:  Har dere fugl? Haha.. Vi er så vandt med den at vi ikke hører han.. Han er i bur nesten hele tida, men noen ganger så flyr han litt rundt i huset.

Jeg FINNER ikke bildet av undulaten på dataen..

__________________________________________________________________________________________

Å nå er det  Stine's Søte dyr som vi skal snakke om.  Vi kan vell byne med voffevoffen min!
dsc02311dsc02173lasse
Familien min har en 9 år gammel collie. Han heter Lasse. Han er kjempesnill! Vi fikk han da jeg var tre år å siden da har han vert en av mine bestevenner. Når jeg griner så kommer Lasse å setter seg vedsiden av meg og tørker bort tårene mine med tunga si. haha, søtt, ikkesant?

picture 0112

Å KNUT, VERDENS SØTESTE KANIN.
Lørdag 23.august 2009 hentet jeg Kaninen min Knut hos Line. Da var han 5 år. Han har hatt 3 eiere før jeg hadde han. Som jeg har hørt da. å den første eieren var www.sini.blogg.no. Før jeg fikk Knut så hadde han et annent navn, det navnet var Fuckface. Liksom en kanin kan ikke hete det så da ble de Knut.


WE LOVE ANIMALS <3

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits