MINE DRØMMEREISEMÅL


USA COAST TO COAST. 


LONDON, England.


CAPE TOWN, Sør Afrika.


SYDNEY, Australia.

Hvor går dine reisemål? 

-Stine 

 

MY SWEET 15Beklager for dårlig oppdatering fra meg den siste uken, men har vært en del stress. La gå. 
Ellers så har jeg rundet femten år denne uken (27.) og jeg har feiret det sammen med Sine, Oda, Line, Ingird, Marit og Anja. Jeg har også begynt å telle ned til Kragerø, bare 12 dager igjen nå!!! Også vil jeg minne alle på at idag er det tre uker til skolen starter.

Hva har du gjort i det siste? 
-Stine 

DAGEN VI ALDRI GLEMMER

2688225501_large

 Han sprengte en bombe
for å dra til en øy.
Der skjøt han ned unge
som om det var gøy.

Han sa det var grusomt,
men at han var nødt.
Selv om det var brysomt
så smilte han støtt.

Så mange uskyldige
blir drept i en krig,
for oss så utydelige
i en tall-statistikk.

Vakre og sterke,
vi ser dere nå.
Hver dag kan vi merke
at vi ikke kan forstå

en meningsløs død
for viljesterke liv,
som med ungdommens glød
så et livsperspektiv. 

Vår eneste støtte
til mening og trøst,
er at alle vet dette
er helt meningsløst.
Delillos 

Hvil i fred alle engler som ble fratatt livet 22.07.11. Kondolerer til alle de etterlatte og pårørende, sender dere alle de varmeste tanker. Igjen viser vi at Norge står sammen og viser kjærlighet over alt hatet Breivik skapte. ''The tragedy were felt all over the world. May they rest in peace, they will never be forgotten'' ♥
-Erica Mohn Kvam 

Ett år har gått, og det har enda ikke gått opp for meg hva som skjedde. 


I MINE ØYNE
Her er hytteturen i mine øyner. Hva synes du om bildene? 
-Stine 

PAKKE I POSTEN

For under en uke siden satt jeg i godstolen og siklet over klær fra nelly.com som min kjære garderobe ville ha likt. Smilet ble bare større og bredere i det jeg såg de store bokstavene på fremsiden til nelly som sa "SOMMERSALG". Ingenting er vel bedre enn kvalitet til billig penge? -Jeg er i alle fall ikke så stor fan av å kjøpe klær for tonnevis av penger.

Alt nelly.com har er så fint, hadde jeg vært rik nok, vel, da hadde jeg nok kjøpt hele butikken! Etter timesvis med surfing fant jeg en supersøt jumpsuit og en shorts med høyt liv. Når prisen ble tilsammen 275 kr kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å bestille det.- ENDELIG ER DET HER! Jeg er superfornøyd. Selv var jeg litt skeptisk på om jeg hadde bestilt riktige størrelser. Etter litt om og men tenkte jeg at det kom til å bli bra, og guess what!! Begge delene passet supert!
<3<3love my life<3<3

Har du bestilt noe fra Nelly før? hva synes du om butikken?
Hva synes du om innkjøpet?
-Stine

in the middle of nowhere

Nå har jeg tilbrakt de siste fire døgnene på hytta til Stine. Der har vi blant annet:


padlet Stogofjorden rundt


spilt monopol

                            

hmm, lurer på hvem som tapte, men helidigvis er jeg ikke en dårlig taper.


vi har gått på fjelltur med Lasse


posa i iskaldt vann, tro meg det var kaldt


spist lapper med hjemmelaget jordbær syltetøy


fiska med oter. Vi fikk heldigvis en liten smakebit på en ørret fra Stogofjorden


kjørt firehjuling. Kan ærlig si at det ligger i blodet, vi eier.

hatt fotoshoot, halvparten er styggemappa mat. Ja dere hørte riktig, vi har en mappe kallt styggemappa fordi vi er ikke like fine på alle bilderrodd når det både var vindstille, motvind og medvind. Det eier vi også i.


og siden vi har utforska hele Stogofjorden har vi funnet en kanal. Eller, det har blitt en kanal av elva som renner gjennom dalen. Det er helt idyllisk oppover kanalen, som vi har døpt til Stogofjordskanalen. 

Ellers så har vi spilt yatzy, fantasi og kort, hoppet på trampoline, filmet (setter sammen filmene i morgen), raket gress (for et slit), hatt fotoshoot i elva, og masse masse mer. For å si det sånn har vi hatt fire lattermilde, gode og herlige døgn. 

Hva synes dere om bildene?
Hva har dere gjort i det siste?

-Sine 

PAKKE I POSTEN

I dag da jeg kom hjem fra hytta til Stine, hadde jeg fått pakken min fra Lutch.no. Jeg tror ikke de beskytter telefonen så veldig. De er vel litt mer til pynt, men jeg er fornøyd. 

-Sine 

we are going to the middle of nowhere

imorgen drar jeg og Sine på hytta, der skal vi sikkert... 
 
fiske i øbbørtjednet (prøv å gjett hvilken fisk som det er der XD XD XD) .. der får vi sikkert mye fisk, men hver gang vi er der forsvinner fisken plutselig av seg selv.


..og jeg lurer på hvorfor!!!


..kanskje Sine spiser den opp? 


Det er nok i alle fall ikke meg, for jeg spiser bare godteri!! XD XD XD 


Uansett så skal vi se bra ut. 


.. og det skal Lasse også, seff. 

Neida, joda. Ellers så skal vi nok bade, padle, ro, gå fjellturer og sove. Hytte ved vannet er det beste ever. Hade!! 

Hva skal dere gjøre de neste dagene? 
-Stine 

(Dette er serr det beste blogginnlegget jeg noen gang har laga!!! XD XD XD alle bildene er ca. 1000 år gamle, eller to i alle fall)  

FAVORITES


Isvann, pilotsolbriller, venner, sol, prestekrager og blåklokker, markjordbær, 25 C ++, å reise, mine rosa nikesko, krisssy.blogg.no, slitte converse, Trondheim, to fingers ringer, tresmykker, bunaden min, lilla, familie.


Gina Tricot, min personlige almanakk, å sovne til musikk, bringebær, blonder, havet, gamle kameraer, byduer, blåbær, øredobber med fjær, krøller, dip dye, twitter, One Direction, we<3it, regndråper, juli, Norges flagg.


Skjørt, solnedganger, Spotify, Ed Sheeran, sommersanger, smil, sene sommerkvelder, iste med smak av sitron, Krageø (<3333), lange bussturer, skyfri himmel, tog, fine øyne, glade mennesker, fotografere.

Nevn noen av dine favoritter!
-Stine 

sommertider, hej hej
På tirsdag var jeg hos Stine, der vi hadde photoshoot i gresset før vi la oss til å sove ute på veranden under åpen himmel. Vi spilte Super Mario til vi ble kalde og trette. 

 Neste dag stod vi opp halv elleve for å nyte den superfine dagen i solsengene, med ekte sommersanger og iste. Litt etter fann vi ut at vi ville ha bær, så vi gikk fra bygd til bygd før å kjøpe bringebær og jordbær. Ahh, sommerdager.

-Sine 

Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

15, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips Outfits Stines fotoskole things Videoer Vurderinger

Arkiv

August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits