følg meg
Instagram: SineKN

Twitter: SineKN

Weheartit:  SineKN

 

Hva heter dine brukere?
-Sine

a brother is a bit of your heart


måtte jo kaste lua daa


 

Fra tirsdag til onsdag var jeg å såg på broren min (som går befalskolen i Kristiansand), som hadde graduering med militæret. Midt inni gradueringen starta det å riste skikkelig i bakken, samtidig som det bråket. Herregud, trodde det var jordskjelv eller noe (ikke at det er så mye jordskjelv i Norge da). Jeg tror jeg stod krulla sammen som en ristende ball i to minutter etterpå. Har ikke skvettet så mye før i hele mitt liv. Og da jeg turte å se meg rundt, såg jeg noe som fløy rett over hodene våres. Det var to F-16 fly som skulle lage litt show. Jeg satt faktisk i et F-16 fly. Det var litt kult.
Jeg har funnet ut at jeg skal gå militæret gjennom saniteten for å få studiepoeng, slik at det blir lettere å komme inn på legeskolen i Norge. Har alltid hatt lyst til å være i militæret. Ser så gøy ut.  

Hvil du være i militæret?
Hva synes du om bildene?
-Sine

SOMMER OG SKOLEFRIIIIENDELIG DET ER SOMMERFERIE!
 Da er jeg ferdig med mitt niende år på grunnskolen og ser frem til 2 måneder med fri. Eller fri og fri. Idag fikk jeg jobb, jeg skal være guide ved en plass som heter Garbergfeltet og Einangsteinen, to nokså kjendte attraksjoner i Vestre Slidre, så det blir vel bra. :)))) 

Ellers så drar jeg avsted i kveld, skal en tur til ingensteder og skal være der til søndag.. På mandag skal jeg fikse litt småting før jeg vender snuta mot Tyskland på tirsdag. Detta bi bra. Ellers så har jeg ikke så mye å medele, så derfor sier jeg takk for meg. 

 Hvilke planer har du for sommerferien? 
-Stine 

Instaphotos

Følg meg på Instagram: SineKN

LIVET I VALDRES

Hva synes du om bildene? 
-Stine ting du kanskje ikke visste om meg..

.. Jeg er helt oppslukt i One Direction og er admin på en facebook side om de med over 700 likes. 

.. Jeg elsker Sverige. Språket, menneskene, landet, godteriet, flagget, Stockholm, ja alt.  .. Om en uke er jeg ikke en 9.klassing lengre, dette har vært et fantastisk skoleår! Jeg har opplevd det som kan oppleves på skolen tror jeg. 

.. Jeg trener omtrent aldri, men jeg går en del turer. 

.. Jeg har snakket på radioen, klassen vår vant en konkurranse om å lage nye skolebrød (6.klasse)... Når jeg var liten hatet jeg Sine, Vi hadde samme dagmamma og jeg likte ikke når Sine fikk hennes oppmerksomhet. 

.. Favorittstedet mitt er Kragerø. Jeg ville veldig gjerne dratt dit i sommer også, men det er så dyrt. Det blir min første sommer på to år at jeg ikke er i Kragerø.

.. Jeg har vært på TV, Torsdag Kveld Fra Nydalen med Signe faktisk.  .. Idag er det 10 dager til jeg drar til Tyskland.  wææ, jeg gleder meg! 

.. Jeg elsker spotify, og jeg oppdaterer spillelistene mine daglig.  

Fortell meg 3 ting om deg selv!
-Stine  

sommarfavoriter

 
Finn flere av mine sommerfavoritter på spotifylisten min, sommartidar hejhej

Hvilke sanger er dine sommerfavoritter?  
-Stine 

LIVET MED NY LINSE
Kjøpte meg makrolinse idag!!!!! Jeg er så sykt fornøyd med den. Viser fler bilder i morgen, har nemlig kort skoledag, starter ikke før 12.40, da skal jeg og Beate (og noen fler da) sette ut ett år gamle fisker i to av fjellvanna i Vestre Slidre (blir skikkelig koselig og søtt).

Har du macrolinse? 
Hva synes du om bildene?
-Stine  

PAKKE I POSTEN


Endelig kom denne i posten! Åtte dager etter jeg bestilte min personlige almankk har jeg endelig fått den. Elsker den, har den med meg overalt, har i tillegg fått mye positiv respons på den. Har fylt opp mange sider allerede siden det er så mye som skjer fremover.

Jeg elsker dagene mot skoleslutt, i morgen skal vi på klassetur med åttendeklassingene til Lillehammer, på onsdag skal vi på fiskeutsetting og på torsdag kommer noen Ung I Valdres folk på besøk. Nå er det bare 11 dager til ferie. løv it <3 

Har du en personlig almankk?
-Stine  

Whoever said you can't buy happiness forgot about puppies


Tassen og Inu    Nikon d5100 18-55mm

Hva synes du om bildene?
-Sine 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits