ØDELAGT!

Heisann!

Internetten hjemme er ødelagt, eller retteresagt modemet er ødelagt på grunn av tordnet over i går. Så jeg får ikke blogga hjemme, så na sitter jeg på kontoret til pappa. Har ingen ''nye'' bilder å legge ut, men da finner jeg meg ett bilde i arkivet. Snakkes da!
Til dere søte små:
Er modemet/internetten ødelagt hos dere?

- Prinsesse Sine

VINNEREN ER..

Hei!

Og vinneren av blogg vs blogg er kakebart! Gratulerer! Du vann med 11 stemmer! Vi skal sikkert ha en VS til så vis noen andre vil vere med så kan dere melde dere på da. Dere som var med nå kan så klart vere med flere ganger!


Gratulerer!

Til dere søte små:
Hva synes dere om at bloggen kakebart vann?

- Prinsesse Sine

SNART

Heisann!

Nå kårer vi snart vinneren av blogg vs blogg! Så stem videre! Jeg glemte å si at du kan stemme flere ganger på samme blogg!Til dere søte små:
Hvem skal du stemme på?

- Prinsesse Sine

VIL DU HA EN

Heisann!

Vil du ha en enkel header? Så spørr oss på sineogstineblogg@hotmail.com. Husk send bilde!Til dere søte små:
Vil du ha en header?

- Prinsesse Sine

VS

Heisann!

VS'en er til kl.21.00 i kveld. Så da er det bare å stemme!Til dere søte små:
Hvem stemmer du på?

- Prinsesse Sine

VS

Hei!

For en liten stund siden så meldte noen seg på VS her. Der er to selv om det skulle vere tre, men fieee97 har ikke vært på msn når jeg har vært det siden den gang så da blir det to. Dere kan melde dere på senere.Til dere søte små:
Mh3 eller Kakebart?

- Prinsesse Sine

ER DU FAST LESER?

God morgen!

Er du fast leser av bloggen vår?Til dere søte små?
Er du fast leser av bloggen vår?

- Prinsesse Sine

HVA GJØR DU?

Hei!

Akkurat nå sitter jeg å ser på Trauma. Hva gjør du?


Typisk broren min. Må gjøre ett eller annet når noen tar bilder! Det er fra fjor sommer da vi var i Sverige og så på sluser.

Til dere søte små:
Hva gjør du nå?

- Prinsesse Sine

BILDESERIE

Heisann!

Nå skal vi ha en bildeserie. Håper dere liker bildene!


Legg merke til tida!

Til dere søte små:
Hva synes dere om bildene?

- Prinsesse Sine

VI SKAL...

Heisann!

Jeg prata med Stine på msn i stad og da spurte jeg henne om hun ville vere med å vaske stølen til onkelen  min for han spurte meg i går. Så vi skal vaske stølen til onkel å overnatte der, så det blir kos, men vi har en nedtur. Det er ikke dekning der, uten om midt i veien en plass! He-he, ser for meg jeg og Stine sitter midt i veien og prøver å sende melding til foreldrene. Men vi kan ta bilder, så det blir det mye av! Kanskje vi skal fiske i en elv lenger ned i dalen? Det er så mange svinger der så det ser ut som mange S-er henger i en lang lenke. Men nå skal jeg dekke på bordet med mamma.


Stølen våres. Den er bygd på 1930-tallet så nå skal vi fikse den opp igjen. Stølen til onkel ligg nedenfor våres bare 100 meter eller noe sånt.

Til dere søte små:
Har dere støl?

- Prinsesse Sine
Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits