inspiration by me

 

 

 

Hva synes du om bildene? 
-Stine

Each photograph is a story captured in a single momentHva synes du om bildene? 
-Sine og Stine 

konfirmasjonen min

  
  

Hei! Igår ble jeg (stine) konfirmert! Hadde en fin feiring, fikk mye fint og jeg tror de fleste koste seg. Som Sine sa i et tidliger innlegg, så hadde jeg ansatt Sine som fotograf, så hun tok bilder under konfirmasjonen min. De bildene der jeg ligger på gresset har enten mamma eller Bente tatt, så vet dere det. Takk for all oppmersomhet.

Hva synes du om bildene?
-Stine og Sine

DAGEN FØR DAGEN


wæææ, om nøyaktig tolv timer blir jeg konfirmert. Ha en fin dag i morgen! <3
-Stine 

beautiful day

Nå sitter jeg i sola og koser meg med herlige Hilde. Vi har tatt en del bilder i dag (rart), sparka fotball og sola oss i det nydelige været. 

I morgen skal jeg i konfirmasjonen til Stine. Hvis yr har rett, så blir det utrolig varmt å gå i bunad i morgen. I tillegg har jeg fått et fotooppdrag av Stine. Proffotograf Sine til unsetning. 

Hva har du gjort i dag?
-Sine 

KOSELIG STRESS


Heihei! 
Lenge siden sist, vi vet, men nå den siste stunden har det vært mye stress med konfirmasjon, tentamner og skole (og litt soling i det fine været), pluss at det skjer andre uventedete ting også. Men nå fikk jeg tid til å blogge litt igjen.

Idag har jeg hatt engelsk tentamen! Jeg føler egentlig at det gikk ganske bra, så håper vi får vite resultatet så fort som mulig. Ellers så har jeg vaska og støvsugd inni bilen til mamma, så den er klar til konfirmasjonsdagen. Også har jeg bakt litt da. Jeg har laget en sjokoladekake som passer meg perfekt, gled dere til å se!

I morgen skal jeg på Brennabu, hvor konfirmasjonen skal holdes, med mamma og den ene tanta mi. Vi skal pynte bordet og dekke på og sånn, det blir nok bra. Nå skal jeg pynte en kake til før jeg skal legge meg, må tidlig opp i morgen også.. :( fml. blaugast

Hva har du gjort i det siste?
Planer for pinsehelgen? 
-dere alles kjære Stine 

WISHLIST

Wæ! Nå er det bare igjen 4 dager til jeg skal konfirmeres!! For dere som intresserer dere, her er min ønskeliste.. 


Ønsker du deg noe spesielt for tiden? 
 

svart på hvittHva synes du om bildene?
-Sine 

regn, regn gå din vei. Sol, sol kom til meg

I følge yr og storm skulle det visst vere sol og 18 grader. Ser ut som begge har tatt grundig feil. Jeg blir så glad.

Hva synes du om bildene?
-Sine

ukens blogg?Vil du at bloggen din skal bli ukens blogg? Da er det bare å skrive i kommentarfeltet at du er med
!Hvis bloggen din blir ukens blogg, vurderer vi bloggen din. Vi vurderer innholdet, bilder og design, og tilslutt vil bloggen din få en karakter i helhet. 

Vil du at bloggen din skal bli ukens blogg?
- the gurls 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits