BUSEMANN.BLOGG.NO; LOVE, LIKE OR HATE?

Image and video hosting by TinyPic

Til dere søte små:
Busemann.blogg.no; Love, like or dislike?


- Prinsesse Stine

310510 - DAGENS BILDE

Heihei!

Da har jeg vert ute å tatt ett bilde. Prøvde å finne noe bra så det endte opp en blomst. Jaja, det er sikkert bra nok selv om det finnes mange andre fine ting å ta bilde av. Men nå valgte jeg en blomst.


Lilla fine blomster.

Til dere søte små:
Hva synes dere om dagens bilde?

- Prinsesse Sine

HEIT ELLER TEIT?

Hei igjen!

Nå er det på tide for heit eller teit! Nå er dere vel spente, eller? Ja, i hvertfall så er det SKULDERPUTER. Jeg synes noen kan vere fine. Men det er ikke opp til meg, men til dere. Så hva synes dere?
Til dere søte små:
Hva synes du om skulderputer?
Har du skulderputer på noen gensere/jakker?

- Prinsesse Sine

ENDELIG!

Heisann!
 
Nå er jeg endelig her! Jeg har savna blogginga! Dere skjønner på fredag så skulle jeg i overnattingsbursdag og på lørdag skulle vi gjøre i stand til konfirmasjonen på som var på søndag. Veldig travel og sklitsom helg, men kjempe koselig! Og i tillegg så har vi fått i gang vannfontena ute i hagen. Kjempe koslig lyd! Og så er det utrolig lenge siden jeg har sett Stine, eller vertfall lenge nok! Jeg hadde laga et vennskapsarmbånd som Stine skulle få på fredag. Men gjett da! Såklart var Stine syk da. Og jeg har ikke fått gitt det til hun enda. Menmen.


Fontena.
Til dere søte små:
Hva har dere gjort i helga?
Hva synes dere om bildene?

-Prinsesse Sine

VIDEOBLOGG - MORSOMME MINNER


- Når man er syk er det en kjedlig dag, man får ikke sove, det eneste som går på TV er programmer for folk som ikke gjør noe annent en å se på TV, derfor mixa jeg sammen filmer som er gamle av meg og Sine, dette får meg til å le så mye så jeg griner! he-he..

Til dere søte små:
Hva gjør du når du er syk?

- Prinsesse Stine

KOMMENTERER DU, KOMMENTERER VI!

Hallo!

- Jeg er syk idag også men det er kjedlig å lese om så jeg skal ikke skrive mer om det. Først; Tusen takk for mange fine kommentarer, tror ikke vi har fått noen stygge her på bloggen. Vi kan prøve å kommentere tilbake men vi kan ikke love, idag har jeg god tid så jeg kan kommentere tilbake!Til dere søte små:
Kommenterer du tilbake når du får en kommentar?

- Prinsesse Stine

IPOD; LOVE, LIKE OR HATE?Til dere søte små:
Ipod - Love, Like or Hate?


- Prinsessene
UKENS BLOGG BLE..

Hallo!

- Det er jo på tide med ukens blogg, jeg tar jo frem de bloggene med bra bilder, bra tekst, bra design og sånne ting! Jeg fant en jeg likte ganske godt. Jeg tenkte at den som ble ukens blogg bare skal bli linka til, så i dette innlegget så skriver vi bare linken til Helene sin blogg (altså hun som ble ukens blogg) så må dere trykke på linken som kommer nede her for å komme på en bra blogg!

www.helenesnuppas.blogg.noTil dere søte små:

Hva synes du om helene sin blogg?


- Prinsesse Stine

LENA - SATELLITE

Heisann!

- Det var sikkert ikke bare jeg som såg på mgp i går. Jeg heia på Lena fra Tyskland og jeg ga henne noen stemmer, sykt glad for at hun vant! Det kommer til å bli sommersangen 2010! Jeg er litt glad for at Norge ikke vant i år, vi hadde jo gått konkurs viss vi skulle arrangert det i 2011 også! Forresten, broren til Sine konfirmerer seg idag så det kan hende det ikke blir så mye Sine-blogging idag!

Til dere søte små:
Hva synes du om årets vinnersang?


- Prinsesse Stine..


THANK YOU GUYS!

Hallo!

- Jeg skvatt når jeg kom inn på bloggen vår! Vi har 213 lesere! Jeg ble helt ja, går ikke ann å beskrive det! Men ja, skulle egentlig ikke snakke om det. Nå er jeg syk, skikkelig syk, det er en uke til Kragerø, og hosten sitter perfekt i meg, truger seg ut hele tida, og jeg liker ikke å hoste..


blir litt glad av å se dette!

Til dere søte små:
Er du syk?
Hvor mange lesere har du?


- Prinsesse Stine..
Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits