takk for meg..

Skal ikke lage noen stor sak, men nå sier jeg takk for meg.  Grunnene til at jeg slutter her er mange. Kanskje jeg stikker innom for å si "hei!" en dag, kanskje ikke. 

Farvel.
- Stine

I'm loving angels instead..
Engler og fugler @ Slidredomen - Fotokurs høsten 2010 

Hva synes du om bildene?
- Stine

fryst i vinden

Hva synes du om bildene?
- Stine

gleder i vente

Yeah. Velkommen til et tørt og kjedelig blogginnlegg, igjen. Vurderer sterkt å slutte med blogg nå, av flere grunner, virker som Sine allerede har møtt bomen og ikke har nok til å gå videre.. Anyways, jeg har tenkt å snakke om ting som skal skje fremmover i min tid, det jeg gleder meg aller mest til. 

26. Mars (I morgen!!): Skal jeg på musikalen til Ung i Valdres. Dette året har de laget sin versjon av "Grease". Siden min kjære søster, Bente er med på musikalen bringer jeg med meg mitt ti tusen kilo tunge kamera, ned til kulturhuset, i håp om å få noen fine og bra bilder. Premieren var i går og har hørt at det var veldig bra så jeg gleder meg skikkelig.  

31.Mars: Skolen tar turen opp til Vaset skiheiser for å få en vellykket dag med ski på bena. Får håpe snøen holder seg til da også satser vi på mye trynings og blåmerker, sånn som er vanlig for meg. 

15.April: Påsken kommer i år og ser du. Litt senere enn normalt så mine påskeplaner går nok så og si rett i dass. Hadde planlagt en påsketur på en støl hvor vi skulle gå fire mil på ski med Erle, Signe og Oda, men siden gresset vokser frem i snøen blir nok ikke dette noe av. Også familiens kjære tradisjon, Vasetpilken tror jeg blir avlyst. Hvem andre enn Jesus kan gå på vannet? 


Bilder av meg fra Vasetpilken i 2010.

17. Mai: Å få på finstasen er det beste og fineste jeg kan tenke meg her i livet. Sånn seriøst. Jeg elsker å gå med bunad og bunadsko. Tror jeg er en av de få som gjør det. Nå som jeg endelig har fått min ene og kjære valdresbunad, med bunadbelte og alt sånn finstaser skal det feires med boller og brus! 

10.Juni: Tar turen til Gjøvik for å feire min kjære pappas bursdag. Vi skal på Bryan Adams konsert, han er en av pappas favorittartister. Helt ærlig så har jeg ikke hørt mye på han. Men det blir nok en veldig fin feiring. 

Sommerferien: Har så mye å se frem til i sommerferien. Skal kanskje på fotokurs med Erle i Jotunheimen, som kommer til å bli en fanstastisk fabelaktig opplevelse. Å møte ny natur, høye fjell og andre objekter å ta bilder av. Men det er en liten hake, turen koster over 3000 for fem dager, og siden jeg må sponse mesteparten av dette selv blir det jobbing frem til det neste århundre. 

Kragerø konfirmantleir 2011: I slutten av sommerferien ender jeg opp en liten tur i Kragerø. Sist jeg var der (leirskole) var våren 2010 hvor jeg møtte mange snille og hyggelige personer fra både Oslo og Skien. Dette blir en mer kristelig tur siden det trossalt er en leir for konfirmanter. Jeg gleder meg veldig til denne turen siden mitt hjerte ligger i Kragerø. Hadde jammen vært digg å hatt en hytte ved kysten der ja! 


Lite bildedryss med bilder fra Kragerø Maritime Leirskole 2010. 

Ellers har jeg ikke så mange andre planer. Prøver å jobbe meg frem til noen tusen lapper på kortet nå så jeg kan kjøpe meg vidvinkel linse. Har virkelig lyst på det. Men den billigste koster rundt 6000 kr. 6000 er ikke barebare å skaffe seg av en trettenåring, lykke til Stine. Vil selvfølgelig finne på mye med Sine, gjenta hytteturene, overnattingene og besøkene. 

Hva er dine planer fremover i tid?
- Stine


jEG har ikjel est korlektur påd ette. jEG har ikjel est korlektur påd ette.jEG har ikjel est korlektur påd ette.

the small version of the eiffel tower

Hva synes du om bildene?
- Stine

Redigert VS uredigert


VS


Okei, man ser ikke så stor forskjell på bildene. Grunnen til det er at jeg liker best å ikke ha de så veldig redigerte. Fikser bare litt på kontrastene, gjør de dypere og skarpheten. Tilbehøret på bildet er en svart, tynn ramme og signatur på bildet. Slik jeg bruker å ha det. 

Hvilket bilde synes du var finest?
- Stine


two black and beautiful horses

Det var noen av bildene jeg tok på fotokurs igår. Var mer morsomt enn jeg trodde. Fikk ikke så mange bra bilder siden det var så kaldt på fingrene og jeg var ustødig på hendene, men det var de bildene jeg ble mest fornøyd med.  (Vi var hos Camilla å tok bilder)

Hva synes du om bildene?
- Stine

Facebook i norsktimene


Model: Signe -     Fotograf: Stine 

Model: Signe -     Fotograf: Stine 

Model: Signe -     Fotograf: Stine 

"Mobbing på facebook" 

"Tenk deg om før du trykker enter"

Har et prosjekt på skolen hvor vi skriver en reportasje om elever som er på facebook i timene, fikk noen bilder jeg ble fornøyd med som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Vi egentlig ikke lov til å ha med kamera på skolen, men siden vi skulle ta bilder til reportasjen fikk jeg lov. Idag har jeg sett kameraet mitt hele tiden ♥♥♥

Hva synes du om bildene?
- Stine

en stk. trøtt StineGod onsdags-ettermiddag!
En trøtt og sliten Stine sitter forran en pc-skjerm med et tomt blikk og prøver å få noen ord ut til bloggen. Jeg går lei av seks timer på skolebenken fem dager i uken. Men imorgen kommer til å bli en bra dag. Klassen til Sine skal besøke skolen vår!! Happyhappyhappy! Eller det beste ved det er at jeg får se Sine nesten en hel dag. Klokken atten reiser jeg på fotokurs, idag skal vi ta bilder av hestene til Camilla. Har faktisk aldri tatt bilde av hester før så dette kan jo bli spennende. 

Hva har du gjort idag?
Hva skal du idag?
- Stine

er det høst før vår?

Det er seriøst storm ute. Man blir dratt med vinden bare man tar det første steget ut av døra. Jeg hører det knakner og brekker i trær utenfor huset. Skulle tro det ble høst før vår. Jeg som hater høsten på grunn av all dens vind, regn og kulde passer ikke dette bra.. fuck.

Blåser det hos deg?
- Stine

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits