Bolle i ovnenEt brett med boller er tatt ut av ovnen og et nytt brett er sett inn. Vi sitter her med en bolle hver i hånden som smaker fantastisk fabelaktig. Tilsammen ble det 48 fine og gode skapninger som muligens blir med på en tur, i magen kommer de iallefall. Nå kan dere lure godt nå! 

Liker du boller?
- Sine og Stine

The last day..


Day 28 of february.

Hva synes du om bildet?
- Stine (og sine)

Just jump!

Hva synes du om bildene?
- Stine og Sine

At Stines place

Nå har vi nettopp ankommet Stines hus. Vi har vært litt ute å tatt bilder og akt. Speilrefleksen ble igjen inne fordi det måtte lade, så nå må dere bryne dere på noen litt mindre "profesjonelle" bilder. Har også laget en video (eller fler) som kommer ut på bloggen senere, så stay tuned!

Hvordan er været hos deg?
- Stine og Sine

Morgenstund har gull i munnNå sitter vi her igjen da, etter mange timers søvn i Sines praktfulle seng. Ett glass sjokolademelk  og en brødskive med leverpostei, ligger godt planta nede i magen. Senere skal vi ut å ta noen bilder og sikkert lage en video, kanskje liveshow (IGJEN). Iallefall så blogges vi senere idag. 

Vil du at vi skal ha liveshow igjen?
Hva skal du idag?
- Sine og Stine

 

Portrettbilde - SineMåtte bare slenge inn dette saiko fine bildet av Sine. Det er nydelig og jeg er den flinke fotografen. Bildet er stort, men jeg vet at dere overlever. Fint at dere fikk litt eyecandy før dere legger dere. God Natt, og lykke til på skolen imorgen for dere som skal på skolen imorgen!

Hva synes du om bildet?
- Stine (og litt Sine)

See you later, aligator!


day 27 of february

Nå tror vi at vi kommer til å skru av pc-en og gjøre noe annet. Kult at så mange såg på liveshowet vårt. Håper dere likte det selv om vi hadde litt tekniske problemer. Det får dere bare leve med. Kanskje kommer det flere liveshow av oss, men ikke idag iallefall. Vi får se om dere likte det eller ikke vi blogges i morgen iallefall!

Hva har du gjort idag?
- Stine og Sine

 

Dråpen som fikk vannet til å renne overVi prøvde oss på noen dråpebilder og resultatet tipper vi at dere har sett. Gikk litt av i redigeringen, og vi fikk veldig lyst til å bruke sterke farger på bildene. Noe som egentlig er ganske uvanlig oss. Nå skal vi kose oss resten av denne søndagskvelden og faktisk så vurderer vi et liveshow klokken 20.00. Hva synes dere om det? 

Hva synes dere om bildene?
Vil dere ha liveshow?
- Stine og Sine

Birds

Vi gikk ut og prøvde oss på noen fuglebilder. Ble egentlig veldig fornøyd med alle. Det er usikkert hvem av oss som tok hvilket bilde så vi skreiv begge navna på bildene. Håper du også liker bildene!

Hva synes du om bildene?
- Stine og Sine

Herlig søndagsmorgen!Gladgladglad! Sitter her med en turban på hodet etter en god og varm dusj. Herlig søndagsmorgen. Sine er på vei og kommer om noen få strakser i det jeg stresser med hva jeg skal ha på meg, froskost og pakking. Jeg skal tilbringe to døgn med Sine og muligens tirsdag og. Herlige vinterferie! 

Hvordan har din søndagsmorgen vært?
Planer for dagen?
- Stine

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits