pictures

Hei!
Jeg er ikke så flink til å oppdatere men nå skal jeg legge ut litt bilder som jeg og Sine tok på bussen. De ble ikke så vellykka men, care? Jeg har litt rar sminke fordi vi hadde akkuratt hatt karneval!

jeg vet det, vi er søte


så forlot Sine meg og det ble stor krise..

Til dere søte små:
Hva synes du om bildene?

-Prinsessa Stinevinterferie

Heisann!

Endelig vinterferie! Ååååå, det blir så godt! Vi kan sove lenge om morgenen, bare slappe av med familien. Og i dag hadde vi KARNEVAL! Og temaet var: 80-TALLET. Det var kjempe mange fine antrekk. Vi hadde mange fine aktiviteter som sette hale på grisen, kaste erteposer i rockeringer ogvi hadde en SPÅKONE! Vi hadde saft og sjokolade.
Har ikke så mye mer å blogge om akkurat nå! SNAKKES!ELSKER DET BILDET <3

Til dere søte små:
Skal dere kose dere i vinterferien?


- Prinsessa Sine

slitsom dag..

Heisann!

Åhh, nå sitter jeg i sofaen og koser meg med Curling Norge-Frankrike. Curling er ganske morro. Jeg har faktisk akkurat stekt vaffler. Jg har hatt en kjempe slitsom dag. Hvertfall for meg da. Ha-ha. Mandager er alltid slitsome! Dagen etter helga. I norsk timen var jeg litt trøtt, skikkelig slitsomt når du er trøtt på skola, og enda slitsomere blir når det er kaldt ute og vist du har gym etter på! Så nå sitter jeg bare å koser meg i varmen! Deilig. Men har egentlig ikke så mye mer å blogg om!Til dere søte små:
Synest dere at mandager også er slitsome?


- Prinsessa Sine

annbefaling av blogg

Hei!
Mens vi venter på at folk melder seg på å bli vurdert annbeaflaer jeg en blogg jeg leser daglig, hun blogger ikke daglig men når hun blogger, blogger hun kjempe bra! Hun har kjempe bra bilder, å ja, jeg bare digger bloggen hennes! www.meitemark.blogg.no er bloggen hennes, jeg synes det er et ganske kreativt navn! Jeg har laga designet hennes, eller jeg lagde menyen under headeren.

Det jeg liker på en blogg er bilder, men de må ha bra kvalitet, slik som bildene hennes, her er et bilde hun har lagt ut:

www.meitemark.blogg.no for å lese bloggen hennes!

Til dere søte små:
Leser dere bloggen hennes?

-Stine..

er du født med ski på bena?

Hei!
Etter en slitsom dag med ski i en og en halv time i gym når det var nærmere 20 blå ute sitter jeg her med Knut på fanget, drikker kakao og blogger, god blanding! ja, i gym idag skulle vi trokke opp løyper til skiøkta som er i morgen, jeg kan godt si at jeg ikke er født med ski på bena! jaja, det kommer flere innlegg senere idag fordi jeg fikk noen ideer på skolen idag! Forresten, Jeg, Line og Marlin skulle trokke opp en sånn vanlig løype.. det gikk ikke bra. Line som alltid har bra fart kom å krasja inni meg og jeg datt på Marlin, bare at det var jeg og Line som falt, er vi ikke flinke?er du født med ski på bena?

Silje marie og Lisbeth (søskenbarn) har bursdag idag!

- Prinsessa Stine

videoblogg; no milk today

Jeg og Sine delka en del ganger i går, vi var heldige og fikk det på film! enjoy it!Til dere søte små:
Delker du mye?

- Prinsessene...

svar på spørsmålsrunden

Hei!
Vi har laga video om svara på spørsmålsrunden, enjoy it!


Tusen takk for spørsmåla!

Til dere søte små:
Hva synes du om videoen?
Svarte vi bra?

-Prinsessene

vi ligger på topplisten!

Hei!
Helt ærlig, dere lesere er så utrolig kule! Altså, dere tørr å kommentere, det er kult med lesere som kommenterer, pluss at vi er på topplisten for mest leste og for mest aktive, jeg fårstår aktive men ikke lesere, jaja, jeg synes det er helt digg å sjekke topplista å se; BUSEMANN på 25 plass! we love it. 

Jeg har vert hos Sine, i Vang, Lomen og hatt besøk, egentlig har det vert travelt idag!

Til dere søte små:
Hva har du gjort idag?

-Sine

vil du bli vurdert?

Haaaloooo!
Nå tenkte jeg at jeg/vi skulle vurdere en eller to blogger, så viss du vil bli vurdert er det bare å skriver jeg vil eller noe sånn i kommentarfeltet. Vi kommer ikke til å vurdere så mange, vi velger noen tilfeldige som melder seg på, jo flere som melder seg på jo flere vurderinger kan det bli!TIL DERE SØTE SMÅ:
Vil du bli vurdert?

-Prinsessene..

Vi er så flinke !

Heisann!

I stad da vi skulle logge inn virka ikke u,j,m,k,i,l,o,p,ø. He-he,  og det viste seg at Sine hadde fikla med tastaturet så det tok et kvarter å komme inn. He-he. Åsså når vi hadde kommet inn vart Stine henta. Det er så trist her akkurat nå uten henne! Og i går så laget jeg et muffins-perlekjede. Den var så nusselig ( vi legger ut et bilde litt senere). Jeg har egentlig ikke så mye mer å blogge om. 

Til dere søte små:
Har dere opplevd at du har fikla med tastaturet så du ikke skjønner hva som skjer?- Prinsessene
Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits