"NYTT" HÅR

jeg var utrolig nok på badet for et øyeblikk siden og så at sidecut'n min starta å bli stygt lang. Jeg vil ikke klippe den fordi jeg angrer en liten smule så da bytte jeg skill. Det skulle ikke være så lett som jeg trodde fordi jeg har jo pannelugg. Men så flink som jeg er så kom jeg på verdens lureste hårtips, det er hemmelig, men kanskje det kommer på bloggen en dag. Ja, her er før og etter bilder; 
Hva synes du var finest?
- Stine


Jeg vet forresten ikke hvorfor Sine ikke har blogget på to dager, det synes jeg hun skal svare på. Spørsmålsrunde: http://busemann.blogg.no/1296226487_sprsmlsrunde.html

"EN VAKKER DAG I OKTOBER.."

En vakker dag i oktober var Sine hos meg. Vi gikk ut og hadde en liten photoshoot. Jeg skulle være "kul" og satte meg på rekkverket i hagen og strekte meg mot et tre. Idet jeg strekte meg måtte jeg bruke den ene hånden min til å støtte meg med slik at jeg ikke falt tre meter ned. Når jeg tok hånden min og satte den ned, klarte jeg å skvise den i en nylaget og ekkel fuglebæsj. Jeg brøyt ut i total latterkrampe og sprang inn for å vaske hendene. Siden det var photoshoot så ble det jo tatt bilder av det som hendte, Sine tok også bilde av fuglebæsjen med kameraet mitt, men det er et av de mest ekle bildene jeg har sett i mitt 13 årige lange liv!


Her satt jeg og treet bak meg til venstre skulle jeg strekke meg til. Fuglebæsjen er ved den lille hvite pila. 


og her er fjeset mitt idet jeg tok i den ekle, vil ikke nevne det en gang. 
ha-ha, morsom historie.

Har du noen gang tatt i en ny ....fuglebæsj? 
Skjedd noe lignende med deg?

- Stine


Spørsmålsrunde: http://busemann.blogg.no/1296226487_sprsmlsrunde.html

 

SYV MELDTE SEG PÅ, EN BLE VURDERT!
Førsteinntrykk: Litt vanskelig for meg så skrive om førsteinntrykk siden jeg har lest denne bloggen en stund, men jeg prøver. Det er to bestevenner som blogger sammen og legger ut en del bilder. De har også ofte "like or dislike" og ting som det. 

Design: Designet tror jeg de har endra nå nylig, eller jeg håper iallefall det fordi de har ganske likt design som oss. De har meny på profilen som gjør at det er lett å finne fram dit vi skal. Headeren er helt grei, men kanskje dere kunne ha redigert inn enda et bilde av dere to sammen slik at headeren hadde vært over profilen også. 
EDIT: Burde ha med i headeren at det er en fotoblogg

Innlegg: Kan ha mye mer "vanlige", altså innlegg med mer skrift og ikke bare bilde-innlegg. Bildene de legger ut er fine, men noen er litt for overredigerte og skriften om hvem som har tatt bildet (og skriften til bildet) er alt for stor. De har også en del "like or dislike" det er bra det, men kanskje ikke så ofte? 

Karakter: -5  

Hva synes du om vurderingen?
- Stine


Spørsmålsrunde: http://busemann.blogg.no/1296226487_sprsmlsrunde.html

 

I CANT SEE MY FLOOR!!

Jeg er syk idag også. Håper på å bli frisk snart. Jaja, jeg synes dere har fått en del "syke" innlegg av meg, og forresten så vet jeg ikke hvorfor Sine ikke blogget igår, det kan hun selv si senere idag til dere som lurte på det.


Mamma ba meg om å rydde gulvet rommet mitt idag, i rolig tempo. Altså det kommer til å ta flere døgn. Jeg har jo speil utenfor rommet mitt som jeg ser i når jeg prøver klær og viss jeg da finner klær jeg ikke vil ha den dagen, så bare kaster jeg det inn på rommet mitt.  He-he. Jeg ser jo rett og slett ikke gulvet mitt. 

Har du ofte rotete rom?
- Stine


Spørsmålsrunde: http://busemann.blogg.no/1296226487_sprsmlsrunde.html
Vil du bli vurdert? http://busemann.blogg.no/1296211827_27jan2011.html

 

 

UTEN TITTEL


// privat

Hva synes du om bildet?
- Stine


Spørsmålsrunde: http://busemann.blogg.no/1296226487_sprsmlsrunde.html

Vil du bli vurdert? http://busemann.blogg.no/1296211827_27jan2011.html

HVOR STORT ER VÅRT TALENT?
Øverste bildet: Meg - Nederste: Ingrid. Fra UKM Fylkesmønstinga i fjord. 

Om under en uke, så står vi der. På scenen fremfor flere hundre folk for å vise talentet vårt, UKM 2011. Eller, Sine og bandet hennes, "grastust" står på scenen. Jeg derimot, jeg har talentet mitt på veggen, to bilder, et naturbilde og et portrettbilde. Jeg gleder meg. Det kribler litt i magen. Jeg tror både jeg og Sine gleder oss til å få vite resultatene, tenk om vi går videre til Fylkesmønstringa!!

Isåfall, hva skal du gjøre/vise?
Har du meldt deg på UKM?
- Stine

"I LOVE" GENSERE

Ja, hei og god "morgen". Formen bare forverrer seg, jeg skal liksom bli frisk da, skikkelig irriterende å være syk. Kan ikke gjøre så mye eller noe sånn. Uff og huff, jeg kan snakke idag da, takket være "Fribol, host og hals" den er veldig bra. 

Igår så tipsa jeg Oda om nettstedet hvor jeg bestilte genseren min (i love NIKON), også bestilte hun "I love Stine" så jeg må liksom gi min sjel til mor å smiske, sånn at jeg kan bestille " I love Oda" genser. Noen som har et mirakel smisketips? he-he. Jeg var ikke så langt unda et "ja" istad, men så må jeg vente..


Har du noen "smisketips"?

- Stine

LOVE YOU FOR EVER, COCA COLA!

Hallo! 
- Nå har gjestene nettopp ankommet. Rekene står på bordet og skriker etter å bli spist. Jeg med min utrolig dårlig form må nok stå over rekene denne gangen, siden det aldri frister med mat. Jaja, har cola'en og støtte meg på. Love you for ever, Coca Cola  ♥


// Privat

Hvor og hvem tilbringer du lørdagen din med?
-Stine

T IS DESTROYED
Ja, dere leste riktig! T-tasten er ødelagt! Noe som er utrolig irriterende når du skriver. Det skjedde for ganske lenge siden, så jeg er blitt vandt til det, men uansett!

Har du en ødelagt tast?

- Sine

LIKE OR DISLIKE?

Like or dislike makrame?

- Sine

Spørsmålsrunde: http://busemann.blogg.no/1296226487_sprsmlsrunde.html

Vil du bli vurdert? http://busemann.blogg.no/1296211827_27jan2011.html

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits