Svarthvitt VS Farger

Hvilket likte du best?
- Sine

Perfekt Skitur

Da er jeg hjemme, etter en skitur på 10 km som var varm og deilig. Det blåste da vi kom opp, men etter det ble det vindstille og helt perfekt. Vi møtte på en del kjentsfolk, og ei dame spurte om vi var turister. Og da kom min geniale kommentar, ''ja''. He-he, vi er jo ikke turister, så da ledde vi oss nesten ihjel.

Hva har du gjort idag?
- Sine

Drip Drop

Hva synes du om bildene?
- Sine og Stine

Vlog - Vinter i ValdresDenne videoen lagde vi igår når det var herlig vær. Jeg vet ikke om vi kommer til å lage noen videoer idag men dere får iallefall bilder for jeg tar med både speilrefleks og digitalt kamera. Jeg gleder meg altså! 
Forresten, vet ikke hva den lyden på starten er, tror det er en liten feil i sangen. Lev med det. 

Hva synes du om videoen?
- Stine

Bolle i ovnenEt brett med boller er tatt ut av ovnen og et nytt brett er sett inn. Vi sitter her med en bolle hver i hånden som smaker fantastisk fabelaktig. Tilsammen ble det 48 fine og gode skapninger som muligens blir med på en tur, i magen kommer de iallefall. Nå kan dere lure godt nå! 

Liker du boller?
- Sine og Stine

The last day..


Day 28 of february.

Hva synes du om bildet?
- Stine (og sine)

Just jump!

Hva synes du om bildene?
- Stine og Sine

At Stines place

Nå har vi nettopp ankommet Stines hus. Vi har vært litt ute å tatt bilder og akt. Speilrefleksen ble igjen inne fordi det måtte lade, så nå må dere bryne dere på noen litt mindre "profesjonelle" bilder. Har også laget en video (eller fler) som kommer ut på bloggen senere, så stay tuned!

Hvordan er været hos deg?
- Stine og Sine

Morgenstund har gull i munnNå sitter vi her igjen da, etter mange timers søvn i Sines praktfulle seng. Ett glass sjokolademelk  og en brødskive med leverpostei, ligger godt planta nede i magen. Senere skal vi ut å ta noen bilder og sikkert lage en video, kanskje liveshow (IGJEN). Iallefall så blogges vi senere idag. 

Vil du at vi skal ha liveshow igjen?
Hva skal du idag?
- Sine og Stine

 

Portrettbilde - SineMåtte bare slenge inn dette saiko fine bildet av Sine. Det er nydelig og jeg er den flinke fotografen. Bildet er stort, men jeg vet at dere overlever. Fint at dere fikk litt eyecandy før dere legger dere. God Natt, og lykke til på skolen imorgen for dere som skal på skolen imorgen!

Hva synes du om bildet?
- Stine (og litt Sine)

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009hits