gleder i vente

Yeah. Velkommen til et tørt og kjedelig blogginnlegg, igjen. Vurderer sterkt å slutte med blogg nå, av flere grunner, virker som Sine allerede har møtt bomen og ikke har nok til å gå videre.. Anyways, jeg har tenkt å snakke om ting som skal skje fremmover i min tid, det jeg gleder meg aller mest til. 

26. Mars (I morgen!!): Skal jeg på musikalen til Ung i Valdres. Dette året har de laget sin versjon av "Grease". Siden min kjære søster, Bente er med på musikalen bringer jeg med meg mitt ti tusen kilo tunge kamera, ned til kulturhuset, i håp om å få noen fine og bra bilder. Premieren var i går og har hørt at det var veldig bra så jeg gleder meg skikkelig.  

31.Mars: Skolen tar turen opp til Vaset skiheiser for å få en vellykket dag med ski på bena. Får håpe snøen holder seg til da også satser vi på mye trynings og blåmerker, sånn som er vanlig for meg. 

15.April: Påsken kommer i år og ser du. Litt senere enn normalt så mine påskeplaner går nok så og si rett i dass. Hadde planlagt en påsketur på en støl hvor vi skulle gå fire mil på ski med Erle, Signe og Oda, men siden gresset vokser frem i snøen blir nok ikke dette noe av. Også familiens kjære tradisjon, Vasetpilken tror jeg blir avlyst. Hvem andre enn Jesus kan gå på vannet? 


Bilder av meg fra Vasetpilken i 2010.

17. Mai: Å få på finstasen er det beste og fineste jeg kan tenke meg her i livet. Sånn seriøst. Jeg elsker å gå med bunad og bunadsko. Tror jeg er en av de få som gjør det. Nå som jeg endelig har fått min ene og kjære valdresbunad, med bunadbelte og alt sånn finstaser skal det feires med boller og brus! 

10.Juni: Tar turen til Gjøvik for å feire min kjære pappas bursdag. Vi skal på Bryan Adams konsert, han er en av pappas favorittartister. Helt ærlig så har jeg ikke hørt mye på han. Men det blir nok en veldig fin feiring. 

Sommerferien: Har så mye å se frem til i sommerferien. Skal kanskje på fotokurs med Erle i Jotunheimen, som kommer til å bli en fanstastisk fabelaktig opplevelse. Å møte ny natur, høye fjell og andre objekter å ta bilder av. Men det er en liten hake, turen koster over 3000 for fem dager, og siden jeg må sponse mesteparten av dette selv blir det jobbing frem til det neste århundre. 

Kragerø konfirmantleir 2011: I slutten av sommerferien ender jeg opp en liten tur i Kragerø. Sist jeg var der (leirskole) var våren 2010 hvor jeg møtte mange snille og hyggelige personer fra både Oslo og Skien. Dette blir en mer kristelig tur siden det trossalt er en leir for konfirmanter. Jeg gleder meg veldig til denne turen siden mitt hjerte ligger i Kragerø. Hadde jammen vært digg å hatt en hytte ved kysten der ja! 


Lite bildedryss med bilder fra Kragerø Maritime Leirskole 2010. 

Ellers har jeg ikke så mange andre planer. Prøver å jobbe meg frem til noen tusen lapper på kortet nå så jeg kan kjøpe meg vidvinkel linse. Har virkelig lyst på det. Men den billigste koster rundt 6000 kr. 6000 er ikke barebare å skaffe seg av en trettenåring, lykke til Stine. Vil selvfølgelig finne på mye med Sine, gjenta hytteturene, overnattingene og besøkene. 

Hva er dine planer fremover i tid?
- Stine


jEG har ikjel est korlektur påd ette. jEG har ikjel est korlektur påd ette.jEG har ikjel est korlektur påd ette.

4 kommentarer

<3 XFLWRPWR - mote og foto

25.03.2011 kl.23:04

har ikke planlagt enda :)

Marte Emilie

26.03.2011 kl.09:31

hm - er vel en del det! hehe :)

kristine

26.03.2011 kl.09:59

har ikke kommet så langt hehe _D

:D

Elisabeth

26.03.2011 kl.11:27

Har ikke tenkt så langt.. Bor like ve Kragrød, veldig fint der!

Skriv en ny kommentar

Stine og Sine -

Stine og Sine -

14, Vestre Slidre

Vi er to bestevenner fra en liten kommune i Valdres kalt Vestre Slidre. På bloggen vår skriver om alt mulig, men mest fotografering. Stine har Nikon D5000 og Sine har Nikon D5100. Vi har en likepage på facebook så hvis du vil så kan du veldig gjerne like bloggen vår på facebook!

    Image and video hosting by TinyPic Hei og velkommen! Vi er to jenter på 14 og 15 år fra Valdres med navn Sine og Stine. Vi har begge en stor interesse for fotografering, og er nikonfrelst. xoxo

    + Legg oss til som venn

Kategorier

Alt og Ingenting Blogg Design Hårtips things Videoer Vurderinger

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Februar 2012 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Juli 2009 Mai 2009 April 2009


hits